Trixie Dog Activity Memory Trainer

Original price was: 629,00 kr..Current price is: 503,20 kr..

Trixie Dog Activity Memory Trainer

Aktivering af din hund. Denne skridsikre foderautomat af robust plastik kan fyldes med godbidder eller tørfoder. For at regulere doseringen, kan du indstille beholderens åbning indvendigt i automaten. Udløseren er en stor trykknap, som kan aktiveres ved hjælp af poten eller snuden. Den kan placeres direkte på foderautomaten i starten og når træningen er opstartet og sættes længere væk, i takt med at hunden bliver fortrolig med apparatet.

Sensorens rækkevidde mellem trykknap og foderautomat er ca 40 m, hvilket giver dig gode muligheder for at udfordre din hund på forskellige måder. Du kan udfordre din hund ved at sætte automaten og trykknappen i forskellige rum.

På lager

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

Trixie Dog Activity Memory Trainer.
Aktivering af din hund, med denne skridsikre foderautomat af robust plastik kan fyldes med godbidder eller tørfoder. For at regulere doseringen, kan du indstille beholderens åbning indvendigt i automaten. Udløseren er en stor trykknap, som kan aktiveres ved hjælp af poten eller snuden. Den kan placeres direkte på foderautomaten i starten og når træningen er opstartet og sættes længere væk, i takt med at hunden bliver fortrolig med apparatet.
Sensorens rækkevidde mellem trykknap og foderautomat er ca 40 m, hvilket giver dig gode muligheder for at udfordre din hund på forskellige måder. Du kan udfordre din hund ved at sætte automaten og trykknappen i forskellige rum.

Sådan fungerer Trixie Dog Activity Memory Trainer:

Den første udfordring for hunden består i at forstå sammenhængen mellem foderautomaten og udløseren. Husk at have masser af tålmodighed og de rigtig gode guffer til positiv belønning.
Når hunden trykker på den store knap, høres en signaltone. Din hund lærer hurtigt denne tone at kende. Den signaliserer nemlig, at der venter en godbid i snack-bakken. Hvis du har to hunde, kan hver hund få sin egen signaltone, så du kan træne dem individuelt. Når din hund har forstået forbindelsen mellem udløseren og snack-bakken i automaten, kan du gøre opgaven sværere ved hele tiden at flytte rundt på udløseren, så den kommer længere og længere væk fra snack-bakken. Rigtig sjovt for hund og ejer.

Du kan benytte trykknappen på vinduet og det glatte gulv påført den medfølgende sugekop. Der er også en pløk med i pakken til brug på græsplænen eller jorden.
Den medfølgende brugsanvisning forklarer dig i alle detaljer, hvordan du sikrer dig, at din hund opnår den størst mulige indlæringseffekt. Herunder detaljerede beskrivelser af de forskellige indlæringsfaser og opstillingsmuligheder, hvilket gør det lettere og mere effektivt for dig at bruge Trixie Dog Activity Memory Trainer. Du kan selvfølgelig også kikke på vores videoer under næste faneblad.

 • Krævende spil til den professionelle: ved at åbne skufferne med snoren og ved at skubbe knapperne får hunden sin belønning
 • Sværhedsgraden kan øges ved større afstand mellem udløseren og foderdispenseren eller ved placering i forskellige rum
 • Roterende reservoir i dispenseren med justerbar åbning til dosering af godbid mængde
 • Plast
 • Ekstra støtte for bedre stabilitet af udløseren
 • Udløseren kan monteres med sugekopper eller pløkke
 • Spil med 2 kegler og forskellige fordybninger og skuffer
 • Rækkevidde op til 40 m
 • Skridsikker med gummifødder
 • Batteridrevne (3 x AAA og 4 x C-batterier, ikke inkluderet)
 • Inkl. vejledning med tips og tricks, for at designe en optimal træning

 

Dog Activity Memory Trainer måler 20 cm i diameter og 24 cm i højden

Yderligere information

Størrelse 20 × 20 × 24 cm