Hunter Faro Hund

Original price was: 99,00 kr..Current price is: 79,20 kr..

Hunter Legetøjs Faro Hund

Knus og kæl med de venlige karakterer fra FARO-serien. Det kælne legetøj er også ideelt til følsomme hunde, fordi ingen squeaker forstyrrer dit kæledyrs afslappede hvilefase. Og det bedste kommer til sidst: FARO er sååå luftig blød og simpelthen til at blive forelsket i.

 

På lager

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

Hunter Faro Hund

Knus og kæl med de venlige karakterer fra FARO-serien. Hunter faro hund kælne legetøj er også ideelt til følsomme hunde, fordi ingen squeaker forstyrrer dit kæledyrs afslappede hvilefase. Og det bedste kommer til sidst: FARO er så luftig blød og simpelthen til at blive forelsket i.

Hunde er kendt som menneskets bedste ven, og det er ikke svært at forstå hvorfor. De bringer glæde, loyalitet og ubetinget kærlighed ind i vores liv. For at gengælde deres kærlighed, giver vi dem omsorg, opmærksomhed og selvfølgelig legetøj. Et af de mest populære legetøj for mange hunde er bamser.

Men hvad gør bamser til hunde så specielle?

  1. Følelsen af Kammeratskab: Selvom vi måske ser en bamse som bare et stykke fyldt stof, kan hunde se dem som en form for selskab. Når ejeren ikke er i nærheden, kan en bamse give trøst og være en “ven” at putte med.
  2. Naturlige Instinkter: Bamser kan også aktivere hundens jægerinstinkter. Mange hunde elsker at ryste, bide og endda bære deres bamse rundt som et bytte.
  3. Tandpleje: At tygge på en bamse kan også være godt for hundens tandpleje, især for hvalpe, der er i tandskifte. Det kan hjælpe med at rense tænderne og styrke tandkødet.
  4. Tryghed: Bamser kan også bringe en følelse af tryghed, især i nye eller stressende situationer. For eksempel, hvis en hund skal til dyrlægen eller er alene hjemme, kan en kendt bamse give en smule trøst.

Bemærk: Efterlad aldrig kæledyret uden opsyn. Intet legetøj er uforgængeligt. For at undgå skader bør legetøjet kontrolleres regelmæssigt for skader eller løse dele og om nødvendigt udskiftes.

  • Polyester
  • Uden hvin
  • Særligt blød
  • Håndvask