Snack’it Hestepandebrask 70cm

49,00 kr.

Vi tilbyder hestepandebrask af høj kvalitet, perfekt for den kvalitetsbevidste hundeejer. Denne ideelle tyggesnack er velegnet for alle hunde, inklusive dem med følsomme maver, takket være omhyggelig tørring uden brug af tilsætningsstoffer og 100% rent hestekød.

På lager

-
+

Yderligere information

Beskrivelse

Snack’it Hestepandebrask 70cm Er du på udkig efter en tyggesnack til din hund med lang tyggetid så er Snack’it Hestepandebrask 70cm et godt valg. Du får her en naturlig snack, der bidrager til tandrens og bedre mundhygiejne hos din hund.

Snack’it Hestepandebrask 70cm af høj kvalitet, perfekt for den kvalitetsbevidste hundeejer. Denne ideelle tyggesnack er velegnet for alle hunde, inklusive dem med følsomme maver, takket være omhyggelig tørring uden brug af tilsætningsstoffer og 100% rent hestekød.

Du får et langt stykke som din hund vil elske at løbe rundt stolt rundt med. Er det for stort kan du dele den i to eller flere stykker.

*tyggetid afhænger af din hunds måde at tygge snacks på. Men den generelle oplevelse er at denne har lang tyggetid.

Husk at have et øje på din hund når den spiser tyggesnacks.

Som et naturprodukt varierer hestepandebrask i farve, tykkelse og konsistens, hvilket tilfører et element af variation til din hunds tyggeoplevelse. Vores snacks kommer med alle de fordele, din hund har brug for:

  • 100% hestekød
  • Ingen kunstige tilsætningsstoffer
  • Gluten- og laktosefri
  • Fedtfattig og let at fordøje
  • Langtidsholdbar til langvarig nydelse
  • Støtter sunde tænder og tandkød

Analyse: Protein 35,0%, fedt 2%, aske 2,7%, vand 8,5%