Ringo Stick

25,00 kr.35,00 kr.

Ringo Stick

Ringo Stick er perfekt som kaste og trække legetøj til din hund.
Rebet er gråt og er designet, så det ligner en dummy, med håndtag for at fremme leg

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

Ringo Stick

Ringo Stick er perfekt som kaste og trække legetøj til din hund. Rebet er gråt og er designet, så det ligner en dummy, med håndtag for at fremme leg.

Reb til hunde er blevet et uundværligt tilbehør i mange hundeejeres hjem. Disse simple stykker flettet materiale er mere end bare et simpelt legetøj, de har flere fordele for både hunde og deres ejere.

1. Tandpleje: Et af de mindre kendte fordele ved hundereb er dets evne til at fungere som en naturlig tandbørste. Når hunden tygger på rebet, skaber de grove fibre en skurende effekt, der hjælper med at rense tænderne og massere tandkødet. Dette kan reducere opbygningen af plak og dermed bidrage til bedre mundhygiejne.

2. Fysisk aktivitet: Spil som “trækkekrig” er ikke kun sjove for hunden, men også gode for dens fysik. Det styrker musklerne, forbedrer koordinationen og brænder kalorier, hvilket er godt for hundens generelle sundhed og trivsel.

3. Mental stimulering: At tygge er en naturlig adfærd for hunde. Et reb giver dem en mulighed for at engagere sig i denne adfærd på en sikker og destruktivfri måde. Det kan også hjælpe med at reducere kedsomhed og de adfærdsmæssige problemer, der kan følge med.

4. Social interaktion: Reb er fremragende til interaktive lege mellem hund og ejer eller mellem flere hunde. Dette styrker båndet mellem hund og ejer og hjælper også med at socialisere hunden med andre hunde.

5. Varighed: Godt konstruerede hundereb er lavet til at være holdbare. Selvom de ikke er uopslidelige, kan de modstå en del slitage fra selv de mest ivrige tyggere.

 

Når du vælger et reb til din hund, skal du dog være opmærksom på et par ting. Først og fremmest skal størrelsen på rebet passe til din hunds størrelse og tyggestyrke. Det er også vigtigt regelmæssigt at inspicere rebet for tegn på forringelse, da løse tråde eller stykker kan udgøre en kvælningsfare.

Materiale: bomuld

Yderligere information

Størrelse

M, L