Nina Ottosson Dog Tornado

Original price was: 235,00 kr..Current price is: 188,00 kr..

Fyld med godbidder eller foder for en sjov aktivering.
Styrker kontakten mellem dig og din hund og giver din hund en udfordring.
Lavet af et slidstærkt og praktisk kompositmateriale, der er let at rengøre.

Sværhedsgrad 2, medium.

På lager

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

Nina Ottosson Dog Tornado
Fyld med godbidder eller foder for en sjov aktivering.
Styrker kontakten mellem dig og din hund og giver din hund en udfordring.
Lavet af et slidstærkt og praktisk kompositmateriale, der er let at rengøre.

Nina Ottossons filosofi er, at hunden har fire ben og et hoved, og alle fem har behov for aktivitet på forskellige måder. Hunden skal udfordres – både fysisk og psykisk.

I de 4 lag findes fordybninger hvor du kan gemme godbidder.

ET GODT VALG: Når det kommer til træningshunde, er hundespil og puslespil en god måde at engagere og underholde din hund på, mens de lærer nye færdigheder. Uanset alder, størrelse eller race af din hund, er Nina Ottosson hunde spil lige så interaktive, som de er spændende og sjove.

GØR MÅLTIDET SJOVT: Nina Ottosson Dog Tornado har hele 12 rum der gør den velegnet til at gemme din hunds foder. Dette gør din hunds måltider langt mere spændende og en god oplevelse.

SPINNING: Den roterende bevægelse holder din hunds opmærksomhed og øger spændengen for at finde de gemte godbidder.

Niveau 2 Udfordring: Forskellen fra niveau 1 og niveau 2 er måden hvorpå spillet løses. Ved niveau 2 er der flere interessante måder at løse problemet på, og giver derved større

HVORDAN SPILLER HUNDEN SPILLET: Placer godbid eller foderpiller i fordybningerne i spillet. Dæk nogle rum med de medfølgende knogler. Jo mere overdækkede rum, jo ​​sværere vil spillet være! Lad spillene begynde! Vis din hund hvordan spillet fungerer og opmuntre den til at finde de gemte godbidder. Hunde er smart og vil hurtigt finde teknikken.

Mental aktivitet

Hunde såvel som mennesker har brug for en vis mængde af aktivitet. Men det er vigtigt at finde en balance mellem aktivitet og inaktivitet, således at hunden ikke bliver stresset af for lidt ellerfor meget aktivitet. Gåture er en god aktivitet, men hunde har også brug for mental stimulation. Alle hunde har brug for at bruge deres hoved for at trives, og nogle hunde har et større behov end andre. Hvis de ikke fårkanaliseret deres energi i en organiseret aktivitet, kan de få deres egne “sjove” ideer, såsom at tygge i ting, eller bare være hyperaktive, hvilket ikke altid er værdsat af ejerne.

Sværhedsgrader

Nina Ottossons sortiment af varierende interaktive spil er blevet designet til at stimulere
hundens/kattens hjerne, og til at styrke dens forhold til mennesker.
Hvert design har en unik mekanisme, der kræver mental såvel som fysisk fingerfærdighed til at arbejde gennem udfordringerne og afsløre skjulte godbidder.
De kan indstilles til forskellige sværhedsgrader, så de tilgodeser alle aldre og racer af hunde. Så uanset om man har en ”Forrest Gump-” eller ”Albert Einstein-” hund/kat, er der altid et Nina Ottosson aktivitetslegetøj, der matcher!
Hvert spil er inddelt i sværhedsgraderne 1,2 og 3, hvor 1 er det letteste niveau, 2 er lidt sværere og 3 er det mest udfordrende. Det er vigtigt, at man i starten ikke bruger spil, der er for svære. Man er nødt til at give hunden lidt tid til at forstå, hvordan spillene fungerer. De fleste hunde forstår hurtigt, at de er nødt til at arbejde for at komme til godbidderne,
og at det betaler sig at lytte til de hjælpende kommandoer fra ejeren.