KONG Aqua

99,00 kr.129,00 kr.

KONG Aqua

KONG Aqua er et meget robust legetøj, som kan holde til det meste. KONG Aqua er det ideelle legetøj til alle hunde og kan næsten ikke ødelægges takket været det solide naturgummimateriale.

Skumgummifyldet forhindrer, at legetøjet synker til bunds. KONG Aqua hopper og springer fuldstændig uforudsigeligt, så der er ingen der keder sig. Den kan, ved hjælp af den praktiske nylonsnor kastes meget langt.

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

KONG Aqua er et meget robust legetøj, som kan holde til det meste. KONG Aqua er det ideelle legetøj til alle hunde og kan næsten ikke ødelægges takket været det solide naturgummimateriale.

Skumgummifyldet forhindrer, at legetøjet synker til bunds. KONG Aqua hopper og springer fuldstændig uforudsigeligt, så der er ingen der keder sig. Den kan, ved hjælp af den praktiske nylonsnor kastes meget langt.

KONG Aqua – Vandlegetøj

Hvis du leder efter noget hundelegetøj, som er perfekt til større hunde, der elsker at være aktive i naturen, skal du uden tvivl prøve KONG Aqua.

For enden af dette stykke legetøj sidder et reb, som er utrolig praktisk, da det gør det meget lettere for dig som hundeejer at kaste legetøjet utrolig langt ud. Det er også rart at bære legetøjet i, når du og din hund er færdige med at lege, da selve gummiet på legetøjet kan blive beskidt af hundesavl.

Gummimaterialet er utrolig praktisk og er rart for hunden at bide i. Når man kaster den i vandet vil den desuden flyde, så den er let for hunden at finde igen.

Dette stykke hundelegetøj er ydermere utrolig praktisk, fordi det er slidstærkt og modstandsdygtigt.
Ofte er legetøj til de større hunde ødelagt efter en elle to ganges brug,
men dette stykke hundelegetøj kan holde til masser timers sjov og leg, både i vand og på land.

Brug af KONG Aqua

Dette produkt er perfekt til de hunde, der elsker at være en tur på stranden, og som løber direkte ud i vandet, så snart de får lov til det. Den er også velgenet til apporttræning, og dens skarpe røde farve gør det let for både hund og ejer at finde legetøjet igen, når man har kastet det langt væk.

Dette stykke hundelegetøj er også ideelt, hvis du har en hund som er vandskræk, og som du ønsker at vænne til at være i vandet.
På den måde kan du opfordre din hund til at løbe ud i vandet, når der er et sjovt stykke legetøj indblandet.

Vil du se vores øvrige Kong produkter klik her

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.

Forhandles i størrelserne:
M 6×9 cm
L 7×10 cm

Yderligere information

Størrelse

M, L