Hurtta Weekend Warrior Halsbånd Orange

229,00 kr.249,00 kr.

Hurtta Weekend Warrior Halsbånd Orange er et fantastisk flot hundehalsbånd, som er ergonomisk og vejrbestandigt til daglig brug. Halsbåndet har en bred og blød polstring som gør det mere behagelig for hunden at rende rundt med. Indvendigt er der et område til din kontaktoplysninger. Den ergonomiske form som halsbåndet har, fordeler trykket fra trækket i remmen over et bredere område omkring hundens hals.

 

Størrelse Passer til halsmålet
X-small 25 – 35 cm
Small 35 – 45 cm
Medium 45 – 55 cm
Large 55 – 65 cm
-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

Hurtta Weekend Warrior Halsbånd

Hurtta Weekend Warrior Halsbånd Orange er et fantastisk flot hundehalsbånd, som er ergonomisk og vejrbestandigt til daglig brug. Halsbåndet har en bred og blød polstring som gør det mere behagelig for hunden at rende rundt med. Indvendigt er der et område til din kontaktoplysninger. Den ergonomiske form som halsbåndet har, fordeler trykket fra trækket i remmen over et bredere område omkring hundens hals. Har du en hund der trækker, så kan du få en flot matchende sele til, som du kan bruge på gåturene, og så kan du bruge dette halsbånd derhjemme.

Hurtta Weekend Warrior Halsbånd Orange overflademateriale er fremstillet af blødt polyester, som har en vejrbestandig Houndtex-laminering. Rundt på halsbåndet finder du 3M-reflekser, der gør det forholdsvis synlig i mørke. Indvendigt i foret er der åndbart mesh, som hverken gnaver eller gør hunden varm. Når du køber et Hurtta halsbånd kan du være fuldstændig sikker på, at de stoffer der er brugt IKKE indeholder nogen skadelige stoffer. Hurtta opfylder Oeko-Tex-standarden.

Metaldelene på halsbåndet er fremstillet af holdbart rustfrit stål. Takket være sikkerhedslåsemekanismen og et nylonbånd der strækker sig over hele halsbåndet, er halsbåndet slidstærkt og holdbart. Holdbarheden på halsbåndet er blevet testet i trækprøver, der er i overenstemmelse med en ISO standard.

Dette utrolig lækre halsbånd findes i 4 størrelser. Ligger din hund lige på kanten til en størrelse, anbefaler vi at du tager det største. Måler din hund f.eks. præcis 45 cm, så anbefaler vi at du tager str. Medium. Put altid 2 fingre med i halsmålet, når du måler hunden, så du får et løst halsmål.

Størrelse Passer til halsmålet
X-small 25 – 35 cm
Small 35 – 45 cm
Medium 45 – 55 cm
Large 55 – 65 cm

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L