Diafarm Omega 3+6+9 Kosttilskud

Original price was: 159,00 kr..Current price is: 127,20 kr..

Diafarm Omega 3+6+9 Kosttilskud

Diafarm Omega 3+6+9 Kosttilskud til alle hunderacer. Ideel til at fremme en sund og skinnende pels. Diafarm Omega 3 + 6 + 9 er et komplementært kosttilskud til hunde med pelsproblemer som tør pels, dårlig hårvækst, hudirritationer, skæl, kløe osv.

På lager

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

Diafarm Omega 3+6+9 Kosttilskud til alle hunderacer og katte. Ideel til at fremme en sund og skinnende pels. Diafarm Omega 3 + 6 + 9 er et komplementært kosttilskud til hunde eller katte med pelsproblemer som tør pels, dårlig hårvækst, hudirritationer, skæl, kløe osv.

Blandingen af Aftenprimroseolie, Boragoolie og Omega 3 olie indeholder vigtige flerumættede fedtsyrer, såsom EPA, DHA, GLA og linolensyre.
Den tilsatte blanding af vitaminer og zink understøtter effekten.

Brugsanvisning:

Ryst flasken godt. Åbn låget og tryk på den ønskede mængde Omega 3 + 6 op i doseringsenheden med et let tryk på flasken. *Hæld Omega 3 + 6 over foderet og luk låget igen.

Diafarm Omega 3+6 liquid kosttilskud er et ideelt produkt til at fremme en sund og skinnende pels hos alle hunderacer.

Dette komplementære kosttilskud er specielt udviklet til hunde med pelsproblemer såsom tør pels, dårlig hårvækst, hudirritationer, skæl og kløe.

Denne unikke blanding af Aftenprimroseolie, Boragoolie og Omega 3 olie indeholder vigtige flerumættede fedtsyrer, herunder EPA, DHA, GLA og linolensyre.
Disse fedtsyrer er essentielle for en sund hud og pels, da de hjælper med at opretholde den naturlige fugtbalance og styrke hårsækkene.

Diafarm Omega 3+6 liquid kosttilskud indeholder også en tilsat blanding af vitaminer og zink, som yderligere understøtter effekten af produktet.
Disse næringsstoffer bidrager til at styrke hundens immunsystem og fremme en sund hud og pels.

Brugen af Diafarm Omega 3+6 liquid kosttilskud er nem og bekvem.
Ryst flasken godt, åbn låget og tryk på den ønskede mængde Omega 3+6 op i doseringsenheden med et let tryk på flasken.
Hæld derefter produktet over hundens foder og luk låget igen.
Med Diafarm Omega 3+6 liquid kosttilskud kan du give din hund den nødvendige ernæring for at opretholde en sund og skinnende pels.

Diafarm Omega 3+6+9 Kosttilskud er specielt udviklet til at tackle pelsproblemer og understøttes af en blanding af vigtige næringsstoffer. Giv din hund den bedste pleje med Diafarm Omega 3+6 liquid kosttilskud.