Busy Buddy Squeak’n Treat Ninja Star

139,00 kr.199,00 kr.

Busy Buddy Squeak’n Treat Ninja Star legetøjet er designet til, at holde længere. Hver og en er lavet med anderledes og unik tyggeoplevelse og hjælper indirekte potentielt destruktive tyggeadfærd til positiv leg.

PetSafe Squeak ‘n Treat Ninja Star har slidstærk TreatMeter  behandlingsdispensere, der tilbyder tilpassede behandlingshastigheder.

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

Busy Buddy Squeak’n Treat Ninja Star

Busy Buddy Squeak’n Treat Ninja Star legetøjet er designet til, at holde længere.
Hver og en er lavet med anderledes og unik tyggeoplevelse og hjælper indirekte potentielt destruktive tyggeadfærd til positiv leg.

PetSafe har udviklet noget af markeds stærkeste legetøj til hunde. De er faktisk så sikre på deres legetøj at de giver 2 måneders bidegaranti. Det må siges
at være sikker i sin sag.

Dette legetøj er både til aktivering samt et bidelegetøj. Det kan fyldes med godbidder, og din hunds skal så tygge og ryste i den så godbidderne falder ud.
Det vil automatisk stimulere din hund med aktivering og stille din bidetrang. Dette er både til gavn for din hund og dig som ejer.

Hunde er kendt for at være aktive, nysgerrige og intelligente væsner, der trives, når de mentalt og fysisk udfordres. Ligesom mennesker kan hunde også blive rastløse og kede sig, hvis de ikke stimuleres tilstrækkeligt. Aktivitetslegetøj til hunde er designet til netop at give dem denne nødvendige stimulering, så de både forbliver sunde af sind og krop.

Dette legetøj er lavet af 70% naturlig gummi, som kommer fra gummitræer, og 30% syntetisk gummi.

Se hele vores udvalg af aktivitetslegetøj her.

Yderligere information

Størrelse

M, L