B&B Professionel Groomingmåtte

149,25 kr.209,25 kr.

B&B Professionel Groomingmåtte

Skridsikker og særdeles behagelig for hunden at stå på. Kan anvendes i hjemmet, sommerhuset, klinikbordet på udstilling og alle steder hvor du måtte have brug for at børste, klippe eller trimme din hund.

Den medfølgende, transportable taske gør det let for dig at have din måtte med overalt, hvor du ønsker det.

Oversiden af måtten er imiteret læder, som er særdeles slidstærkt og let at rengøre. Undersiden er lavet af skridsikkert naturgummi. Hele måtten har en tykkelse på 5 mm. og er naturligvis vandfast, hvilket gør den velegnet også til hundens bad. Grundet den slidstærke, men bløde overflade, virker måtten ergonomisk og led aflastende for hunden at stå på.

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

B&B Professionel Groomingmåtte.
Transportable Groomingmåtte er let og nem at bære i sin praktiske ’pose’, hvilket gør den perfekt til rejser, udstilling, i sommerhuset eller hvorend du måtte tage din hund med. Den kan nemt rulles sammen og opbevares i en praktisk størrelse, når den ikke er i brug.
Måtten er designet med imiteret læder, som er særdeles slidstærkt og let at rengøre.

Undersiden er lavet af skridsikkert naturgummi, der sikrer ledaflastning og sikkerhed for din hund. Dette design sikrer reduceret stress på hundens led, hvilket gør det behageligt for hunden at stå på under pleje.

Sikkerhed er altafgørende, og derfor har vores plejemåtte en skridsikker bundoverflade. Dette sikrer, at måtten forbliver solidt på plads på enhver bordplade eller badeværelsesoverflade, hvilket giver stabilitet og velvære.

Brugsanvisning:

  • Placér groomingmåtten på en stabil overflade, f.eks. på gulvet eller på et bord, afhængigt af din hunds størrelse og børstningsrutiner.
  • Lad din hund stå eller sidde på måtten under børstningen, og brug den til at massere og løsne løse hår og skæl fra pelsen.
  • Brug en egnet børste eller kam i kombination med måtten for at opnå det bedste resultat.

 

B&B Professionel Groomingmåtte er designet til nem rengøring/desinfektion  (Spray B&B Ecocleaner og tør af). Den er lavet af vandtæt og hårdfør materiale, så du undgår ridser fra negle, samt bibeholder fordelen ved nemt at kunne tørre alt snavs, pels eller vand væk.

Vores professionelle groomingmåtte er velegnet til forskellige plejeaktiviteter, herunder børstning, negleklipning, badning og meget mere.

Tilbage til pleje og tilbehør

Yderligere information

Størrelse N/A