Trixie Snack Roll

Original price was: 59,00 kr..Current price is: 47,20 kr..

Denne sjove snack roll fra Trixie, er det perfekte aktiveringslegetøj til din hund som kan underholde den i lang tid! Fyld rullen med din hunds yndlingsgodbidder, og lad din hund rulle den med snuden eller poten så der falder lækre belønninger ud til din.

Med 3 udtagelige strænger til at regulere antallet af godbidder der bliver udløst. En stabil plastikkegle med en støjsvag gummibelægning. Med skruelåg – nem at fylde og rengøre.

Måler 14,5 cm – Anbefales til hvalpe, små og mindre hunde.

På lager

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

Trixie Snack Roll er det perfekte aktiveringslegetøj til din hund som kan underholde den i lang tid! Fyld rullen med din hunds yndlingsgodbidder, og lad din hund rulle den med snuden eller poten så der falder lækre belønninger ud til din.

Med 3 udtagelige strænger til at regulere antallet af godbidder der bliver udløst. En stabil plastikkegle med en støjsvag gummibelægning. Med skruelåg – nem at fylde og rengøre.

Sværhedsgraden kan reguleres. Sørg for at holde din hund under opsyn når den bruger den, og husk at pakke Snack Roll væk, når den ikke er i brug.

Trixie Snack Roll måler 14,5 cm – Anbefales til hvalpe, små og mindre hunde.

Vigtigt om holdbarhed og hundelegetøj

Snack-rollen er ikke beregnet som bidelegetøj, men aktiveringslegetøj. Hold derfor altid øje med din hund når den bruger legetøjet.

Der findes desværre ikke uforgængeligt legetøj til hunde – heller ikke indenfor det man kalder “gnavelegetøj”.

Hunde er bare ikke ens. Nogle er store, nogle er små, og nogle hunde har et utroligt kraftigt bid – også selv om de ikke er ret store.

Det er derfor vigtigt, at din hund altid er under opsyn under leg – især hvis vi taler hvalpe.

Bemærk at skader på legetøj som følge af hundebid ikke er dækket af din reklamationsret – Dette gælder i øvrigt alle produkter