Trixie Dobbelt Bilsædehynde

Original price was: 469,00 kr..Current price is: 375,20 kr..

Smart bilsæde hynde til bagsædet. Fylder to sæder.

Denne smarte bilsædehynde er beregnet til bagsædet, hvor den dækker et af de yderste sæder, samt det midterste sæde. En seleåbning i sædet, gør det muligt at fastgøre op til to hunde i bilen.

Måler 95 x 10 x 50 cm.

På lager

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

Trixie Dobbelt Bilsædehynde smart bilsæde til bagsædet.
Fylder to sæder.

Denne smarte Trixie Dobbelt Bilsædehynde er beregnet til bagsædet, hvor den dækker et af de yderste sæder, samt det midterste sæde. En seleåbning i sædet, gør det muligt at fastgøre op til to hunde i bilen.
Sædet kan både bruges som rejseseng og til køreture i bilen. Sædet er med strop, som kan fastgøres rund om sædets nakkestøtte, og der er hul til bilens sele, så hunden kan fastspændes. Betrækket er aftageligt, og kan håndvaskes.

Sædet har to løkker som skal fastgøres på sædet.
Betrækket kan håndvaskes.
Måler 95 x 10 x 50 cm.
Betrækket kan let lynes af og vaskes i hånden. Der er en smudsafvisende overflade på produktet.

EN BEDRE KØREOPLEVELSE MED ET BILSÆDE TIL HUND.
Mange hunde kan ikke lide at køre i bil. Det skyldes sandsynligvis, at hunden ikke føler sig tryg og sikker i en bil. Der kan selvfølgelig være mange grunde til, at en hund ikke kan lide bilture, men den mest almindelige er, at hunden føler sig usikker og utryg. Hunde, der er vant til at rejse i bil, har ofte en autostol, et bur og/eller en sele, der hjælper dem med at holde dem sikre og trygge.

Yderligere information

Størrelse 95 × 10 × 50 cm