Snack’it Mini Trainers Lammekød 100g

39,00 kr.

Lækre små bløde naturlige Snack’it Mini Trainers Lammekød 100g – Hunde bliver glade for denne snack, også er den dejlig sund og velsmagende. De er selvfølgelig helt naturlige og fyldt med protein. Lækre bløde 100% naturlige hundegodbidder, tilegnet alle hunde i alle størrelser.
Små bidder særligt velegnet til hundetræning

På lager

-
+

Yderligere information

Beskrivelse

Snack’it Mini Trainers Lammekød 100g lækre små bløde 100% naturlige godbidder – Hunde bliver glade for denne snack, også er den dejlig sund og velsmagende. De er selvfølgelig helt naturlige og fyldt med protein. Lækre bløde 100% naturlige hundegodbidder, tilegnet alle hunde i alle størrelser.
Små bidder særligt velegnet til hundetræning

Snack’it Mini Trainers Lammekød 100g, hundegodbidder lavet af tørret lammekød, der er skåret i bidder eller små stykker, og som tilbyder hunde en velsmagende og naturlig snack. Dette produkt er designet til at være en belønning eller beskæftigelse, samtidig med at det giver nogle ernæringsmæssige fordele.

Snack’it Mini Trainers Lammekød 100g er en lille semiblød godbid der egner sig specielt godt hundetræning. De er forholdsvis nemme for hunden at tygge og let fordøjelige. Størrelsen passer til både små og store hunderacer

Anvend dem i hverdagen som en ekstra belønning, når hunden har gjort det godt.

Posen indeholder 100g og er med genluk. Genlukket på posen gør det nemt at opbevare godbidderne, så de forbliver friske efter åbning.

Hvorfor vælge Snack’it Mini Trainers Lammekød

– Tørret lammekød
– Semibløde godbidder
– Gode til træning og belønning
– Til hvalpe og voksne
– Oprindelse EU

Giv produktet i moderation som en del af en afbalanceret kost til din hund.

Husk at variere hundens kost og behandlinger for at opretholde en afbalanceret ernæring, og at disse typer af hundegodbidder skal udgøre en moderat del af dens samlede kost.

Se flere af vores naturlige godbidder her