Snack’it Hesteakillesene 200g

Original price was: 89,00 kr..Current price is: 71,20 kr..

Heste akillessener er en naturlig og effektiv tandbørste til din hund. 100% ren tørret sene med god tyggeværdi, helt uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Senerne er større end på billedet.

Når din hund ligger og tygger i akillessenerne styrker det dens tandkød og kæbemuskler og det hjælper på at opretholde en god mundhygiejne og flotte tænder.

Senerne er seje, sprøde og hårde og de bidrager derfor til rigtig god stimulering og aktivering af din hund.

På lager

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

Snack’it Hesteakillesene 200g er en naturlig og effektiv tandbørste til din hund. 100% ren tørret sene med god tyggeværdi, helt uden tilsætningstoffer og konserveringsmidler. Senerne er større end på billedet.

Når din hund ligger og tygger i Snack’it Hesteakillesene 200g styrker det dens tandkød og kæbemuskler og det hjælper på at opretholde en god mundhygiejne.

– Kornfri

– 100% naturlig

– Forlænget tyggeoplevelse

– Perfekt som belønning eller snack

Vores naturlige og velsmagende snack er skabt til at give din hund en ægte fornøjelse, samtidig med at den fremmer god mundhygiejne og tyggelyst.

Lad din bedste ven nyde den uimodståelige smag og den ekstra lange tyggetid – sunde tænder og en tilfredsstillende belønning, hver gang den fortjener det.

Akillessener er især velegnet til de lidt større hunde, der ofte spiser deres godbidder hurtigt. For de fleste hunde giver den naturlige snack lidt længere tyggetid.

Senerne er seje, sprøde og hårde og de bidrager derfor til rigtig god stimulering og aktivering af din hund.

Hunde har et stort behov for at tygge og det virker afstressende på dem, da det at tygge frigiver endorfiner. Samtidig er din hund godt stimuleret mens den ligger og tygger og det kan mindske destruktiv adfærd og kedsomhed.

Da det er en hundesnack lavet af 100% ren tørret kød, egner den sig godt til hunde med allergi.

Indhold: 200g.

Sammensætning: Tørrede akillessener fra hest

Analyse: Protein 88,9%, fedt 2,8%, aske 1,4%, vand 6,7%, fibre 0,2%