Snack’it Filettrainer Lam 100g

35,00 kr.

Lækre semi bløde naturlige filettrainer Lam – Hunde bliver glade for denne snack, også er den dejlig sund og velsmagende. De er selvfølgelig helt naturlige og fyldt med protein. Lækre bløde naturlige hundegodbidder, tilegnet alle hunde i alle størrelser.
Små terninger særligt velegnet til hundetræning

På lager

-
+

Yderligere information

Beskrivelse

Snack’it Filettrainer Lam 100g er lækre små bløde  og naturlige godbidder af lammefilet – Hunde bliver glade for denne snack, også er den dejlig sund og velsmagende. De er selvfølgelig helt naturlige og fyldt med protein. Lækre bløde 100% naturlige hundegodbidder, tilegnet alle hunde i alle størrelser.
Små terninger særligt velegnet til hundetræning

Herlige guffer til din bedste ven. De små firkantet filet stykker er lige til at putte i lommen eller godbidstasken. De fedter ikke og får enhver hund til at hoppe af glæde.

Snack’it Filettrainer Lam 100g, hundegodbidder lavet af tørret lammefilet, der er skåret i terninger eller små stykker, og som tilbyder hunde en velsmagende og naturlig snack. Dette produkt er designet til at være en belønning eller beskæftigelse, samtidig med at det giver nogle ernæringsmæssige fordele.

Denne variant er med lam-
Posen er med genluk og indeholder 100 gram

Ingredienser: Lam, glycerin, modificeret stivelse, vegetabilske biprodukter, sorbitol, kaliumsorbat
Analyse: Protein 44%, fedt 5%, aske 4%, vand 20%, fibre 0,5%

Giv produktet i moderation som en del af en afbalanceret kost til din hund.

Husk at variere hundens kost og behandlinger for at opretholde en afbalanceret ernæring, og at disse typer af hundegodbidder skal udgøre en moderat del af dens samlede kost.

Se flere af vores naturlige godbidder her