Snack’it Filettrainer Hest 100g

Original price was: 39,00 kr..Current price is: 29,00 kr..

Lækre semi bløde naturlige filettrainer Hest – Hunde bliver glade for denne snack, også er den dejlig sund og velsmagende. De er selvfølgelig helt naturlige og fyldt med protein. Lækre bløde naturlige hundegodbidder, tilegnet alle hunde i alle størrelser.
Små terninger særligt velegnet til hundetræning

Ikke på lager

Yderligere information

Beskrivelse

Snack’it Filettrainer Hest 100g er lækre små bløde  og naturlige godbidder  af hestefilet – Hunde bliver glade for denne snack, også er den dejlig sund og velsmagende. De er selvfølgelig helt naturlige og fyldt med protein. Lækre bløde 100% naturlige hundegodbidder, tilegnet alle hunde i alle størrelser.
Små terninger særligt velegnet til hundetræning

Herlige guffer til din bedste ven. De små firkantet filet stykker er lige til at putte i lommen eller godbidstasken. De fedter ikke og får enhver hund til at hoppe af glæde.

Snack’it Filettrainer Hest 100g, hundegodbidder lavet af tørret hestefilet, der er skåret i terninger eller små stykker, og som tilbyder hunde en velsmagende og naturlig snack. Dette produkt er designet til at være en belønning eller beskæftigelse, samtidig med at det giver nogle ernæringsmæssige fordele.

Denne variant er medhest
Posen er med genluk og indeholder 100 gram

Ingredienser: Hest, glycerin, modificeret stivelse, vegetabilske biprodukter, sorbitol, kaliumsorbat
Analyse: Protein 35%, fedt 4%, aske 5%, vand 23%, fibre 0,5%

Giv produktet i moderation som en del af en afbalanceret kost til din hund.

Husk at variere hundens kost og behandlinger for at opretholde en afbalanceret ernæring, og at disse typer af hundegodbidder skal udgøre en moderat del af dens samlede kost.

Se flere af vores naturlige godbidder her