Smagspakke Alpha Spirit

95,00 kr.

Disse godbidspølser til hunde, er den nemmeste og mest lækre måde at lave hundegodbidder. Eller du kan bruge dem til at aktivere og stimulere din hund. Bland en smule op med lidt vand og smør det ud på en Lick’n’Snack mat.

Indeholder

  • AlphaSpirit Poultry Sausage 150g

  • AlphaSpirit Mediterranean Poultry Sausage with Vegs 150g

  • AlphaSpirit Iberian Pork Sausage 150g

  • AlphaSpirit Mediterranean Iberian Pork Sausage with Vegs 150g

  • AlphaSpirit Mediterranean Wild Fish Sausage with Vegs 150g

  • AlphaSpirit Wild Fish Sausage 150g

  • AlphaSpirit Multiprotein Sausage 150g

På lager

-
+

Yderligere information

Beskrivelse

Smagspakke Alpha Spirit

Forkæl Din Hunds Smagsløg med Alpha Spirit Godbidspølser

Er du på udkig efter den perfekte måde at belønne din firbenede ven på? Smagspakke Alpha Spirit har svaret med deres uimodståelige
godbidspølser til hunde,der ikke kun tilfredsstiller din hunds smagsløg,
men også giver dem et sundt boost.

Alpha Spirit godbidspølser er fremstillet med omhyggeligt udvalgte ingredienser af højeste kvalitet, der sikrer en ernæringsmæssig fordel for din hund. Disse lækre pølser er fyldt med velsmagende kød og er fri for kunstige farvestoffer, konserveringsmidler og tilsat sukker, hvilket gør dem til et sundt valg for din hunds daglige godbidder.

Den bedste del? Alpha Spirit godbidspølser er ikke kun lækre, men de er også velegnede til hunde i alle størrelser og racer. Uanset om din hund er en kræsen spiser eller en ægte madentusiast, vil de helt sikkert elske smagen og konsistensen af disse godbidspølser.

Med deres praktiske størrelse og form er Alpha Spirit godbidspølser perfekte til træningssessioner, belønning under leg eller bare som en velsmagende overraskelse i løbet af dagen. Og med deres fremragende ernæringsmæssige sammensætning kan du være sikker på, at du kun giver din hund det bedste.

Giv din hund en oplevelse af ægte smagsforkælelse med Alpha Spirit, og lav de lækreste hundegodbidder. Uanset om det er som en belønning for god opførsel eller bare for at vise din hund, hvor meget du holder af dem, er disse godbidspølser det perfekte valg.

Bestil dine Alpha Spirit godbidspølser i dag og giv din hund en smagsoplevelse, de vil takke dig for!

Fungerer rigtig godt sammen med en slikkemåtte, for at holde din hund beskæftiget. Bestil dem her