Sensibowl

Original price was: 49,00 kr..Current price is: 39,20 kr..

Sensibowl 2×200 ml

Her får en du super praktisk mad og vand skål til dit kæledyr. Gummien hjælper skålen i ikke at glide eller tippe og den særlige form er for at hjælpe kæledyrets nakke.

På lager

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

Sensibowl til katte eller små hunde

Det er ikke ligegyldigt, hvilken skål du vælger til din hund eller kat. Derfor er denne Sensibowl lavet sådan at det gavner både katte og hunde. Skålen er egnet til at kunne bruges til enten vand eller foder.

Den unikke form på skålen sikrer, at din kats knurhår ikke bliver våde, hvilket er mest behageligt for din kat. Skålens aflange form gør også, at din kats knurhår ikke rammer siderne af skålen, når den drikker eller spiser.

Katte bruger deres knurhår som følere eller antenner til at bedømme afstande og om eksempelvis et hul har den rigtige størrelse for katten til at komme igennem.

Mad- og vandskål til din kat

En kat bør have adgang til tørfoder og frisk vand dagen igennem.
Kattes mavesæk er meget lille, så de kan ikke spise så store portioner af gangen. Derfor skal det altid stå fremme

Katte har også brug for vådfoder ind i mellem. Vådfoder serveres og fjernes igen efter katten er stoppet med at spise. Dette  er pga. hygiejne.

Skålen til din kat  bør være i kvalitets materiale som rustfrit stål, keramik eller BPA-fri plast bør bruges. Disse materialer er holdbare, ikke-porøse og enkle at rengøre.
Undgå materialer, der kan forårsage allergiske reaktioner eller helseproblemer for din kat. Vælg en katte skål lavet af materialer som er bærekraftige og miljøvenlige.

Tilbage til siden med madskåle