Nina Ottosson Aktivitetslegetøj Multipuzzle

Original price was: 269,00 kr..Current price is: 215,20 kr..

Nina Ottosson Aktivitetslegetøj Multipuzzle

Den ultimative udfordring til hunden. Den skal skubbe, dreje og låse skiven for at få godbidder. Et aktivitetslegetøj som er en udfordring for selv kloge hunde. god stimulering og leg for hunden.

Ikke på lager

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

Nina Ottosson Aktivitetslegetøj Multipuzzle

Nina Ottosson Aktivitetslegetøj Multipuzzle er deres sværeste spil hidtil, level 4 Expert. Den yderste firkant består af små låger der kan skubbes til siden for at finde godbidder. den inderste ring består af små røde kupler som kun kan skubbes når den inderste runde grønne plade står rigtigt.

Multipuzzle har 28 skjulte rum til godbidder. Med dette aktivitetsspil stimulere du hunden mentalt, da den skal lære hvordan den finder sin belønning, det er problemløsning på hunde niveau. Hunden bliver også aktiveret fysisk, da den skal bruge snuden eller poterne og samtidig bevæge sig rundt om spillepladen.

Spillet måler 37,7×37,7 cm og er 4,7 cm høj. Spillet er lavet i madvenlig plastik og indeholder ingen løse dele. Den rengøres let med varmt vand og mild sæbe. Hold øje med din hund når den spiller, tjek spillet jævnligt for skader. Hunden må ikke bide i spillet.

KW aktivitetslegetøj fra Nina Ottosson

Vores serie af aktivitetslegetøj handler ikke bare om at aktivere hunden, men også om at udfordre og stimulere den. For en velstimuleret hund, er en glad hund. Der findes forskellige sværhedsgrader, så du kan vælge det legetøj, der passer bedst, når det gælder om at aktivere din hund.

De er inddelt på følgende måde:

Sværhedsgrad 1: Her skal din hund skubbe en låge til side, for at få fat i godbidden. Hvis din hund ikke har prøvet aktivitetslegetøj før, så anbefaler vi, at du starter med legetøj i denne sværhedsgrad.

Sværhedsgrad 2: Her skal din hund igennem to udfordringer, der skal skubbes til side for at komme frem til godbidden. Har din hund vist, at den kan mestre sværhedsgrad 1, kan du prøve at udfordre den med dette niveau, der kræver en lidt større indsats.

Sværhedsgrad 3: En større udfordring. Her skal hunden igennem mindst tre trin for at få fat i godbidderne. Det er til intelligente hunde, fordi den høje sværhedsgrad er ret krævende.

Sværhedsgrad 4: Den ultimative udfordring for kløgtige hunde.