KONG Traxx Extreme

99,00 kr.159,00 kr.

KONG Traxx Extreme

KONG Traxx er et robust legetøj af slidstærkt gummi i den velkendte KONG-kvalitet. Det er ekstra nem at bære rundt på pga. formen som et dæk. Den store elasticitet sørger for masser af sjov, fordi legetøjet hopper i uventede retninger når den kastes. KONG Traxx kan desuden fyldes med godbidder eller patè gennem et hul i midten, som din hund så kan gnave sig frem til.

 

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

KONG Traxx Extreme er et robust legetøj af slidstærkt gummi i den velkendte KONG-kvalitet. Det er ekstra nem at bære rundt på pga. formen som et dæk. Den store elasticitet sørger for masser af sjov, fordi legetøjet hopper i uventede retninger når den kastes. KONG Traxx kan desuden fyldes med godbidder eller paté gennem et hul i midten, som din hund så kan gnave sig frem til.

KONG Traxx Dæk Hundelegetøj – Dette dæk fra Kong er et robust stykke hundelegetøj, af slidstærk gummi i den velkendt KONG kvalitet. Et utrolig bidevenligt  gummi dæk til din hund, som er lavet af giftfrit gummi.

Den er nem for hunden at bære rundt på, da formen på legetøjet er som et dæk. Legetøjet hopper i uventede retninger, når man kaster med det.

Du kan fylde legetøjet med godbidder, vådfoder, paté eller andet. Put eventuel legetøjet i fryseren, så bliver den snack du har fydtt i helt fast – og sværere at få ud.

Der er ikke bidegaranti på noget af vores legetøj. De kære hunde er udstyret meget våben i munden, i form af deres tænder, derfor kan man ikke garantere om legetøjet kan holde. Dette bør man altid huske, når man køber hundelegetøj. Har du en meget destruktiv hund, kan vi også anbefale dig at prøve at tage et kig på Kong Extreme.

Vælg mellem to størrelser:
Small måler ø9 x 3 cm (Anbefales til hunde op til 16 kg)
Medium/Large måler ø11 x 4 cm (Anbefales til hunde mellem 13-30 kg)

Yderligere information

Størrelse

S, M/L