KONG Sherps Floofs Moose

Original price was: 99,00 kr..Current price is: 79,20 kr..

KONG Sherps Floofs Moose

Kong Sherps Floofs Moose er en skøn og fløjlsblød stofbamse der er uimodståelige hunde. Bamsen kommer med en knitrende lyd samt med piv. Bamsen kan med fordel også
bruges til hvalpe.

 

På lager

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

KONG Sherps Floofs Moose

KONG Sherps Floofs Moose er en skøn, fløjlsblød stofbamse der er uimodståelige for hunde, som elsker kramme-legetøj.
Den indbyggede pivfunktion og de knitrende lyde indbyder din hund til ekstra leg. Kong bamsens øjne, næse og mund er som alt andet KONG legetøj syet på, så risikoen for at sluge små dele er minimeret mest muligt. Bamsen kan også gives til hvalpe, der også vil elske de bløde bamser fra KONG!

Men hvad gør bamser til hunde så specielle?

  1. Følelsen af Kammeratskab: Selvom vi måske ser en bamse som bare et stykke fyldt stof, kan hunde se dem som en form for selskab. Når ejeren ikke er i nærheden, kan en bamse give trøst og være en “ven” at putte med.
  2. Naturlige Instinkter: Bamser kan også aktivere hundens jægerinstinkter. Mange hunde elsker at ryste, bide og endda bære deres bamse rundt som et bytte.
  3. Tandpleje: At tygge på en bamse kan også være godt for hundens tandpleje, især for hvalpe, der er i tandskifte. Det kan hjælpe med at rense tænderne og styrke tandkødet.
  4. Tryghed: Bamser kan også bringe en følelse af tryghed, især i nye eller stressende situationer. For eksempel, hvis en hund skal til dyrlægen eller er alene hjemme, kan en kendt bamse give en smule trøst.

Men som med alt legetøj, er det vigtigt at vælge den rigtige bamse til din hund.

  • Størrelse: En bamse bør være stor nok til, at din hund ikke kan sluge den, men lille nok til at de kan bære den rundt.
  • Materiale: Det er vigtigt at vælge en bamse lavet af slidstærkt materiale, især hvis din hund er kendt for at være en kraftig tygger.
  • Sikkerhed: Undgå bamser med små dele som plastikøjne eller knapper, som hunden kan sluge.
  • Pleje: Vælg en bamse, der kan vaskes, så du kan holde den ren for din hund.

Størrelse:
M 27 cm