KONG Jaxx Infinity Tug

Original price was: 139,00 kr..Current price is: 111,20 kr..

Kraftigt reblegetøj med slidstærke gummidetaljer. Legetøjet er fremragende til forskellige typer træk- og apportleg.
Legetøjet er også velegnet til de lidt mere tyggelystne tyggere.

På lager

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

KONG Jaxx Infinity Tug er det perfekte legetøj til dig, der gerne vil lege tovtrækning med din hund. Legetøjet er interaktivt, og det er fremstillet af kraftige og holdbare materialer, så de kan holde til den vilde leg – også når du leger med en større hund.

KONG Jaxx Infinity Tug fås kun i en størrelse large og er tiltænkt de større hunde. Hvis ikke din hund hører ind under denne kategori, kan du med fordel kigge vores brede sortiment af hundelegetøj igennem, da du højest sandsynligt kan finde noget, der egner sig bedre til din hund her.

Dog egner legetøjet sig også som kastelegetøj, hvorfor du altså kan aktivere hunden på forskellige måder. Når du kaster legetøjet, understøtter du hundens behov for at løbe, og du aktiverer dens naturlige instinkter, da den skal hente og bringe et ”bytte” til ejeren.

Derfor skal du lege tovtrækning med hunden

Tovtrækning med hunden er en populær leg, som mange med større hunde af og til giver sig til. Selvom hunden viser aggressiv adfærd, så er det nemlig sjældent,
at de faktisk bliver aggressive af legen – hvis dette er en frygt, som du har, kan du altid lære den en stop og start kommando, så der ikke er nogen fare for det.

Legen er baseret på hundens naturlige adfærd, og du får langt mest ud af at understøtte disse, fremfor at forsøge at undertrykke dem. Derudover træner det også musklerne i nakken.

Med KONG Jaxx Infinity Tug er du sikker på, at der er plads nok mellem dine hænder og hundens tænder, så du ikke risikerer at komme imellem hunden og tovet.

Bemærk:

Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.
Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet,
mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen

Størrelse:
L: 42 cm