KONG Jaxx Brights Bold med Reb

Original price was: 109,00 kr..Current price is: 87,20 kr..

KONG Jaxx Brights Bold med Reb Til Hunden i Gul og Blå

Denne farverige bold fra KONG er designet med kanter på, så den hopper i uforudsigelige retninger. I gennem bolden er der et reb, som på hver side af bolden har 2 knuder.

Sendes i assorteret farve.

Størrelse: Længde ca. 33 cm – Bolden måler ca. 6,5 cm.

På lager

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

KONG Jaxx Brights Bold med Reb.

KONG Jaxx Brights Bold med Reb vil med sikkerhed være et hit hos din hund. Det lange reb med en bold i midten, kan både bruge som trækkelegetøj eller til apportering. Legetøjet kommer i 2 farver, gul og blå og sendes i en assorteret farve.

Med det Kong legetøj til hunde kan du som hundeejer være sikker på at din hund kun får den bedste kvalitet.

4 gode råd til hvorfor dette legetøj er godt.

1. Stimulering: Kombinationen af reb og bold giver hunden en rig mulighed for både at tygge, ryste, trække og hente. Det kan stimulere hundens naturlige instinkter, som at trække, ryste byttedyr og hente ting.

2. Tandhygiejne: Når hunden tygger på rebet, kan det faktisk hjælpe med at rense dens tænder og massere tandkødet. Dette kan bidrage til bedre mundhygiejne og forebygge tandsten og plak.

3. Interaktion: Et reb med en bold kan også bruges i interaktive lege mellem hund og ejer, som trækspil. Dette styrker båndet mellem hunden og ejeren og giver god motion for begge parter.

4. Holdbarhed: Da mange hunde er kraftige tyggere, er kombinationen af reb og bold ofte mere holdbar end andre legetøj. Kvalitetsmærker som KONG, for eksempel, tilbyder ofte disse typer legetøj med høj holdbarhed.