KONG Flyer Classic

139,00 kr.

KONG Flyer Classic

KONG Flyer Classic Blød og fleksibel frisbee lavet af et blødt, men slidstærkt gummimateriale. Perfekt til sjove udendørs aktiviteter sammen.

Leg er sjovest sammen!

 

På lager

Yderligere information

Beskrivelse

KONG Flyer Classic Blød og fleksibel frisbee lavet af et blødt, men slidstærkt gummimateriale. Perfekt til sjove udendørs aktiviteter sammen.
Leg er sjovest sammen!

KONG Flyer er en sjov frisbee, du kan kaste til din hund, og den kan apportere. De fleste hunde elsker at løbe efter legetøj, denne er perfekt. Frisbeen er fremstillet i blødt, fleksibelt naturgummi. Materialet sikrer sikker leg med hunden og undgår skader i hundens mund eller splintren, hvis hunden tygger i den.

Det særlige design giver et ekstra hop, hvis hunden ikke griber frisbeen i første omgang. Legetøjet leverer en masse sund aktivitet til hunden og opbygger samarbejdet mellem dig og din hund.

SPECIFIKATIONER

Large – Ø 23 cm, H cirka 2,8 cm.

Fremstillet at blødt, fleksibelt naturgummi, rød

Vi anbefaler, at du altid holder hunden under påsyn, når den leger med noget, så der ikke sker uheld. Selvom produktet er holdbart, kan der være risiko for, at hunden bider det i stykker. Oplever du din hund nemt bider legetøj i stykker anbefaler vi KONG Extreme.

OM KONG 

I 1970’erne havde Joe Markham fra USA sin elskede hund Fritz, hunden havde dog nogle destruktive vaner, han ikke var spor fan af af det, hvilket de fleste unghundeejere kan genkende. Der blev tygget i sten, pinde og lign., hvilket begyndte at slide på Fritz’ tænder.

Joe Markham arbejdede på at udvikle det helt rette tyggelegetøj til hunde med et stærkt tyggebehov. Den snemandsformede genstand, de uforudsigelige hop, samt den holdbare gummi blev hurtig populær hos Fritz, beskeden var tydelig og Joe Markham forstod – Sådan blev KONG Classic til.

KONG Classic aktiveringslegetøj blev udviklet til at møde hundenes tygge- og legebehov.

Igennem årene udvikledes der flere forskellige størrelser i KONG Classic, og i 1990’erne begyndte efterspørgslen af KONG at blive større, og KONG arbejdede på at udvikle andre former for legetøj.

Firmaet udvidet sig i start af 00’erne og flere personer blev opmærksomme på fordelene ved at fylde deres KONG med forskellige former for hundemad.

KONG har fortsat med at udvikle og har i dag et meget bredt sortiment, i over 80 forskellige lande. KONG har konstant respekt for de forskellige kulturer, lande og regler, samtidig med at KONG forbliver det samme over hele verdenen.

Hunde i hele verdenen elsker KONG! Holdbarheden, gummiet der er godt for tænderne og de mange forskellige aktiveringslegetøj, der er mange positive grunde til at vælge et legetøj fra KONG til din hund.

Som KONGS motto er: Dogs Need to Play.

Størrelse:
Ø 23 cm v