KONG Extreme

99,00 kr.139,00 kr.

KONG Extreme

KONG Extreme er et robust hundelegetøj af naturgummi, ideel til store hunde med stærke tænder, fremmer legetrangen fordi den hopper uforudsigeligt, kan fyldes med godbidder eller pate.

KONG Extreme er af 100 procent naturgummi og har en behagelig beskaffenhed, som din hund kommer til at nyde at tygge på ganske udførligt. Og ikke nok med det hundelegetøjet er præget af uforudsigelig adfærd, når din hund leger med det, idet det hopper og springer lystigt rundt, hvilket tilfredsstiller din hunds naturlige jagt- og legetrang.

 

 

-
+

Yderligere information

Beskrivelse

KONG Extreme er et robust hundelegetøj af naturgummi, ideel til store hunde med stærke tænder, fremmer legetrangen fordi den hopper uforudsigeligt, kan fyldes med godbidder eller pate.

KONG Extreme er af 100 procent naturgummi og har en behagelig beskaffenhed, som din hund kommer til at nyde at tygge på ganske udførligt.
Og ikke nok med det hundelegetøjet er præget af uforudsigelig adfærd, når din hund leger med det, idet det hopper og springer lystigt rundt, hvilket tilfredsstiller din hunds naturlige jagt- og legetrang.

Ekstremt robust hundelegetøj af naturgummi, ideel til store hunde med stærke tænder, fremmer legetrangen fordi den hopper uforudsigeligt, kan fyldes med godbidder, flere størrelser

Din hund har indtil videre “besejret” ethvert legetøj på den kortest mulige tid? Så brug KONG Extreme – endelig en værdig udfordrer. Det drejer sig om den robust version af den populære KONG, som modstår selv de mest bidelystne hunde.

KONG Extreme er af 100 procent naturgummi og har en behagelig beskaffenhed, som din hund kommer til at nyde at tygge på ganske udførligt.
Og ikke nok med det: hundelegetøjet er præget af uforudsigelig adfærd, når din hund leger med det,
idet det hopper og springer lystigt rundt, hvilket tilfredsstiller din hunds naturlige jagt- og legetrang.

Endnu mere attraktiv bliver KONG Extreme, hvis du fylder den med passende godbidder,
for eksempel med små tyggeben eller hundekiks, som din hund efter en vellykket “jagt” kan modtage som belønning. Du kan meget nemt fylde legetøjet gennem det dertil indrettede hul.
Sammenlignet med andet tyggelegetøj er KONG Extrem meget mere modstandsdygtig overfor din hunds legende angreb med poter og tænder.

Det gummiagtige materiale er ekstremt holdbart og derfor ikke falder fra hinanden efter en kort gameplay i dens bestanddele. og falder ikke fra hinanden efter kort tid. Du kan også bruge KONG Extreme som apportlegetøj – uanset hvad bliver din hunde ikke træt af det sådan lige foreløbigt.

Ligesom de andre KONG varianter fås også KONG Extrem i forskellige størrelser, egnet til forskellige racer og vægtklasser.

KONG Extrem i overblik:

  • Ekstremt robust hundelegetøj til leg, apport og til at tygge i
  • Ideel til at blive fyldt med godbidder
  • Især for voksne, tyggelystne hunde med stærke tænder
  • Springer og hopper uforudsigeligt – for endnu mere sjov!
  • Farve: sort
  • Materiale: naturgummi

Forhandles i størrelserne:

S 7 cm
M 9 cm
L 10 cm

 

Yderligere information

Størrelse

S, M, L