KONG Bamboo Feeder Ball

Original price was: 129,00 kr..Current price is: 103,20 kr..

KONG Bamboo Feeder Ball

KONG Bamboo er en smart foderdispenser, der aktiverer og stimulerer hunden mentalt og fysisk mens den spiser. Hunden belønnes med godbidder, som falder ud af dispenseren, når hunden skubber, puffer eller basker til legetøjet, der automatisk triller og ruller rundt. Fungerer også som slow-feeder, hvis din hund har tendens til at sluge maden.

 

På lager

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

KONG Bamboo Feeder Ball er en smart foderdispenser, der aktiverer og stimulerer hunden mentalt og fysisk mens den spiser. Hunden belønnes med godbidder, som falder ud af dispenseren, når hunden skubber, puffer eller basker til legetøjet, der automatisk triller og ruller rundt. Fungerer også som slow-feeder, hvis din hund har tendens til at sluge maden.

Underhold din hund med denne sjove aktivitetsbold

KONG Bamboo feeder ball udfordrer hunden til at arbejde for sin mad. Bolden skrues op og fyldes med hundens foderpiller eller godbidder. Herefter er det op til hunden at bruge sin snude og poter til at skubbe rundt med bolden for at få godbidderne ud. Med KONG Bamboo feeder ball bliver din hund stimuleret både mentalt og fysisk.

Aktivitetsbolden er fremstillet af naturligt bambus som gør spillet meget støjsvagt. Bolden har 2 store huller hvor maden kan ryge ud og er designet med indvendige rum som øger sværheden for hunden.

Hvis din hund har tendens til at sluge sin mad, så vil det være en rigtig god ide at servere dens foderpiller i KONG bamboo feeder. På denne måde undgår man at hunden sluger maden da spillet sænker spisehastigheden markant. Bolden er et perfekt alternativ til den klassiske madskål.

Bamboo feeder ball  er et relativt nemt aktivitetspil, hvor alle hunde kan være med. Vi anbefaler derfor denne bold til alle hunde.

Hvorfor vælge KONG Bamboo ball

  • Interaktivt spil som stimulerer hunden både mentalt og fysisk
  • Sænker hundens spisehastighed
  • God udfordring til alle hunde
  • Holder hunden underholdt længe
  • Fremstillet i bambus som gør den støjsvag

Produktinformation

  • Ø: 12 cm
  • M 12 cm