KONG Aktivitetslegetøj Gyro

Original price was: 129,00 kr..Current price is: 103,20 kr..

KONG Aktivitetslegetøj Gyro

KONG Gyroen vil helt sikkert underholde din hund med dens sjove rul- og drej funktion.
Ideel til selvstændig leg, til hunden der sluger sin mad for hurtigt, eller bare for ekstra sjov og anderledes underholdning.

Størrelse: Ø17 x 9,5 cm.

På lager

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

KONG Aktivitetslegetøj Gyro

Skal din hund udfordres mens den spiser, så kan denne Kong Aktivitetslegetøj Gyro klart anbefales!
Fyld Kong Gyro med hundens foder eller godbidder og giv bolden til din hund. Den vil nu blive stimuleret mentalt, mens den arbejder for at få fyldet ud af hundelegetøjet.
KONG Gyro har en sjov og underholdende måde at bevæge sig på. Aktivitetsbolden drejer og vipper, når hunden forsøger at få godbidderne ud af hundelegetøjet.

Hvorfor vælge Kong Gyro?

  • Udfordrer hunden og stimulerer den mentalt
  • Bevæger sig på en spændende og underholdende måde
  • Kan let fyldes op med godbidder eller foderpiller
  • Også velegnet til hvalpe

 

Mangel på mental stimulation kan føre til adfærdsproblemer som destruktiv adfærd, overdreven gøen, og endda depression hos hunde.
Aktivitetslegetøj hjælper med at holde hundens hjerne beskæftiget, lige som en god fysisk træning hjælper med at holde deres kroppe i form.

 

  1. Mental stimulation: Ligesom et krydsord eller en gåde kan være givende for en person, giver puslespil og aktivitetslegetøj hunde en chance for at bruge deres hjerner.
  2. Reducerer adfærdsproblemer: En beskæftiget hund er mindre tilbøjelig til at udvise uønsket adfærd som at tygge på møbler eller gø konstant.
  3. Fysisk træning: Selvom ikke alle aktivitetslegetøj er designet til fysisk aktivitet, kan mange af dem give hunde en god mængde motion.
  4. Forstærker båndet mellem ejer og hund: At lege med dit kæledyr, især ved brug af aktivitetslegetøj, kan styrke det bånd, I har.
  5. Tandhygiejne: Nogle typer legetøj hjælper med at rense hundens tænder og fremme god mundhygiejne.