Hurtta Monsoon Frakke

399,00 kr.559,00 kr.

Skøn regnjakke fra Hurtta, der er uundværlig, når det regner, blæser eller er mudret. Til alle hunde uanset race og størrelse, da den har en utrolig god pasform.

Denne regnjakke er virkelig en opgradering. Kraven på jakken kan trækkes helt sammen med en elastiksnor, så regnen ikke kan trænge igennem. Kraven er naturligvis dejlig blød, og når den strammes beskytter den din hunds nakke og bryst mod vind og vejr.

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

Hurtta Monsoon Frakke til hunden du gerne vil holde tør og forholdsvis ren, på jeres gåtur i regn, slud, blæsevejr og mudder? Så har Hurtta designet denne nye og utrolig funktionelle regnjakke. Den grå krave, som du kan se på billederne, kan trækkes helt sammen med en elastiksnor, så vandet ikke trænger ind under jakken. Den behagelige bløde krave kan strammes op omkring hundens hals, for at beskytte bryst og nakkeområdet.

Bagerst på Hurtta Monsoon Frakke er der lavet et reflekterende mønster, som gør jakken ekstra synlig i mørket. Jakken har også 3M reflekterende striber rundt omkring. Jakken har en utrolig god pasform for de fleste racer. Den er lavet i åndbart og vejrbestandigt houndtex. Sømmene i jakken er lukkede, hvilket gør den ekstra vandtæt. Du kan trække den sammen med en elastiksnor ved halen, hvilket er ideelt hvis man har en hund med høj haleføring. Der er hul i rygstykket, så du kan hægte din line fast til selen.

Se her hvordan du måler din hund korrekt for at finde den passende størrelse.
Er du stadig i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Her kan du se hvordan Hurrta Extreme Warmer, Hundedækken skal sidde korrekt.