Flamingo EGG

Original price was: 99,00 kr..Current price is: 79,20 kr..

Flamingo EGG

Legetøjs EGG fra Flamingo til hunde,
Materiale: slidstærkt plast, i rød

Størrelse:
25 cm (Ø 16.5)

På lager

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

Flamingo EGG

Dette Flamingo EGG er den perfekt “bold” til hunde. Den uforudsigelig retning bolden ryger hen af jorden er til glæde for alle bold elskende hunde.

Hvis du spørger en hundeejer, hvad det vigtigste legetøj er i deres hunds legetøjskasse, vil mange uden tøven svare: bolden. Men hvorfor er bolde så tiltrækkende for hunde, og hvad gør dem til et så essentielt legetøj?

  1. Naturinstinkter: For mange hunde, specielt jagtracer, appellerer bolde til deres naturlige instinkt for at jagte. En kastet bold kan efterligne et bytte, der flygter, hvilket udløser en umiddelbar reaktion fra hunden.
  2. Motion: Bolde er en fantastisk måde at give din hund motion på. Et par gange frem og tilbage i parken med en bold kan hurtigt udmatte selv den mest energiske hund. Det er en god måde at sørge for, at din hund forbrænder energi og holder sig sund og i form.
  3. Mental stimulering: At hente en bold kræver ikke kun fysisk anstrengelse, men også mental. Hunden skal fokusere på bolden, forudsige dens bane, og nogle gange endda løse problemer for at få fat i en tricky bold, der er landet i et udfordrende sted.
  4. Tandpleje: Mange bolde til hunde er lavet af materialer, der hjælper med at rense tænderne og massere tandkødet, hvilket er godt for hundens mundhygiejne.
  5. Social interaktion: At lege med en bold kan også være en social aktivitet. Det kan hjælpe hunde med at interagere med andre hunde i parken eller styrke båndet mellem hund og ejer.

Størrelse:
25 cm (Ø 16.5)