Dogman Slikkepind Mix

Original price was: 175,00 kr..Current price is: 140,00 kr..

Dogman slikkepind med lækkert kød i sjov form af en slikkepind som både kan gives som godbid eller når der skal bydes på noget ekstra godt. Helt kornfri og uden tilsat sukker. Kommer i et miks af smag af: and, lam og torsk

Indholder 18 stk

På lager

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

Dogman Slikkepind Mix

Dogman slikkepind mix med lækkert kød i sjov form af en slikkepind som både kan gives som godbid eller når der skal bydes på noget ekstra godt. Helt kornfri og uden tilsat sukker. Kommer i et miks af smag af and, lam og torsk.

Hundens slikkepind høj i protein og denne mix pakke indeholder hele 3 varianter. Kornfrie og uden sukker. Faktisk en ret lækker tyggepind formet som en slikkepind. Selve stangen (tyggepinden) er af råhud og måler ca. 9 cm. Der på toppen er der formet sådan en lille fin “mønt” af kød. Ialt vejer den ca 17-20 gram.

Denne slikkepind vil med sikkerhed være et hit hos alle hundeejere. Denne slikkepind er den perfekte slikkepind til jer der vil forkæle jeres hunde lidt ekstra.
Det er en sund godbid med naturlige ingredienser. Kan også bruges af hunde med allergi.

Kassen indeholder 18 stk. slikkepinde

  • 6 stk, med and
  • 6 stk, med torsk
  • 6 stk, med lam

SAMMENSÆTNING: Kød og animalske biprodukter 56%, Råhud fra kvæg 28 %, Biprodukter af vegetabilsk opprinnelse 8%, Vegetabilsk protein 5%, Glycerin 3%. And 248kcal/100g, Lam 260kcal/100g, Torsk 240kcal/100g.

Du kan også se vores slikkepinde fra companion med kylling i hele kasse her. Ellers om enkeltstyks her.