B&B Snudevoks Deluxe

Original price was: 109,00 kr..Current price is: 81,75 kr..

B&B Hundefrisørens professionelle snudevoks med Cera Bellina og E-vitamin.
Plejer, blødgør og reparerer.
Denne professionelle snudevoks er skabt med omhu og kvalitet i tankerne af den danske producent B&B. Produktet indeholder nøje udvalgte ingredienser, herunder Cera Bellina, E-vitamin, økologisk Ricinus olie, økologisk Shea Butter, lanolin, økologisk Kokosolie og økologisk Nigella frøolie. Disse ingredienser arbejder i harmoni for at pleje, blødgøre og reparere din hunds snude.

Opbevares tillukket og ved stuetemperatur.
Komplet ufarlig for hunden at slikke på.

På lager

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

B&B Snudevoks Deluxe med Cera Bellina og E-vitamin.
Plejer, blødgør og reparerer.

B&B Snudevoks Deluxe er skabt med omhu og kvalitet i tankerne af den danske producent B&B. Produktet indeholder nøje udvalgte ingredienser, herunder Cera Bellina, E-vitamin, økologisk Ricinus olie, økologisk Shea Butter, lanolin, økologisk Kokosolie og økologisk Nigella frøolie. Disse ingredienser arbejder i harmoni for at pleje, blødgøre og reparere din hunds snude.

Cera Bellina voks er en nøgleingrediens i den professionelle snudevoks, og det giver en blid og beskyttende barriere, der hjælper med at forhindre udtørring og revner i snuden. E-vitamin er kendt for sine antioxidante egenskaber og bidrager til at opretholde sund hud. De økologiske olier som Ricinus olie, Shea Butter, Kokosolie og Nigella frøolie arbejder sammen for at tilføre næring, fugtighed og beskyttelse til din hunds snude.

Opbevares tillukket og ved stuetemperatur.
Komplet ufarlig for hunden at slikke på.

Snudevoks fra B&B består af:

  • Cera Bellia voks
  • Ricinus olie – økologisk
  • Shea Butter – økologisk
  • Lanolin
  • Kokosolie – økologisk
  • Nigella frøolie – ækologisk
  • E-vitamin

 

B&B Hundefrisørens professionelle snudevoks leveres i en stift form hvor du kan skrue salven op og nemt duttes på din hunds snude. For at opbevare snudevoksen bedst muligt anbefales det at den holdes lukket med låg i stuetemperatur.