B&B Pelspleje Startboks

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 299,25 kr..

B&B pelspleje startboks til hvalpe, tilpasset alle racer fra 8 uger.
Så bliver det ikke nemmere.

Indeholder: small dutkarte, supersugende håndklæde, guldkam 16 cm, økologisk hvalpe shampoo, økologisk balsam, vaskehandsker og en udførlig vaskevejledning.
Startboksen præsentere sig rigtigt flot i en sort æske med indvendigt silkepapir og alle produkter fint pakket, klar til brug.

På lager

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

B&B Pelspleje Startboks til hvalpe

Med en B&B pelspleje startboks til hvalpe, får du en masse lækre produkter til din hvalp – i alderen over 8 uger – uanset racen.

Startboksen med pelsplejeprodukterne indeholder:

  • Dutkarte, small
  • Guldkam 16 cm
  • Økologisk hvalpeshampoo
  • Økologisk balsam
  • Vaskehandsker
  • Supersugende håndklæde
  • Udførlig vaskevejledning

Startboksen er en sort æske med silkepapir indenvendigt, hvor alle produkterne er pakket fint ned. En super flot æske som er klar til brug. Det er nemt at gå til, så du kan komme godt fra start med at holde pelsen fin på din lille nye hvalp.

Her får du en kort beskrivelse af B&B produkterne

Dutkarten er god til at fjerne hundens løse hår og til filtret pels.

Den fine guldkam fjerner nemt filterknuder i pelsen og underuld. Den er god til pleje af en lang pels.

Hvalpeshampoo’en kan bruges til hunde i alle aldre da det er en mild shampoo. Den er med blødgørende mandelolie og med duft af æble og melon.

En hundebalsam med aloe vera og parfumefri gør den også anvendlig til alle aldre. Den efterlader pelsen så den er nem at rede ud, blank og blød.

Vaskehandskerne er one size og lavet af bambusfibre. Med vaskehandskerne skummer shampooen hurtigere op og du bruger dermed mindre sæbe.

Håndklædet er et supersugende nano håndklæde, der tørre hurtigt. Det er lugtneutraliserende og det kan suger helt op til 6 gange sin egen vægt.