B&B Økologisk Sølvshampoo

96,75 kr.179,25 kr.

B&B Økologisk Sølvshampoo

Shampoo med kolloidt sølv (10 Ppm), Økologisk kamille, samt E-vitamin.
Kolloidt sølv er kendt for sin naturlige antibakterielle effekt. Kamille kendes fra gammel tid for sine gavnlige egenskaber.
E-vitamin er en naturligt antioxidant, som samtidigt virker blødgørende på både hud og pels.

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

B&B økologisk sølvshampoo med kolloidt sølv (10 Ppm), Økologisk kamille, samt E-vitamin.
Kolloidt sølv er kendt for sin naturlige antibakterielle effekt. Kamille kendes fra gammel tid for sine gavnlige egenskaber.
E-vitamin er en naturligt antioxidant, som samtidigt virker blødgørende på både hud og pels.

B&B økologisk sølvshampoo som kan være perfekt løsning til hunde/katte med belastet og/eller tør hud og pels. Nem at anvende og skylle ud.
Kan bruges til alle pelstyper

Hundefrisørens økologiske shampoo er en fantastisk løsning til ejere, der ønsker en naturlig og mild shampoo til deres kæledyr. Med kolloidt sølv (10 Ppm), økologisk kamille og E-vitamin, har denne shampoo en lang række fordele for hunde og katte med belastet og/eller tør hud og pels.

Kolloidt sølv er kendt for sin naturlige antibakterielle virkning, som hjælper med at bekæmpe skadelige bakterier og beskytte mod infektioner. Kamille er en velkendt urt, som har været brugt i århundreder til at lindre og berolige huden. E-vitamin er en naturlig antioxidant, som beskytter mod frie radikaler og samtidigt virker blødgørende på både hud og pels.

Denne shampoo er egnet til alle pelstyper og har en pH-værdi på 5,5-6, hvilket gør den ideel til at opretholde en sund og balanceret pH-balance i hundens/kattens hud og pels.

En af fordelene ved denne shampoo er dens høje kvalitet og rimelige pris. Den er også mild, effektiv og drøj i brug, og kan fortyndes med vand (1:10) eller bruges ufortyndet sammen med B&B’s vaskehandsker, for et grundigere bad og mindre splid. Shampooen udvikler et lækkert, blødt skum, som er nemt at skylle ud af pelsen. Derudover har den blide og naturlige dufte, som ikke indeholder kunstige farvestoffer, parabener, silicone, kunstig parfume eller andre overflødige tilsætningsstoffer.

I alt er denne shampoo en fantastisk løsning til ejere, der ønsker en naturlig og mild shampoo til deres kæledyr, og som ønsker at undgå skadelige kemikalier i deres pleje.

pH-værdi: 5,5-6

Dine fordele:

√ Kvalitet til den rigtige pris
√ Mild, effektiv og drøj i brug, kan fortyndes 1:10 eller med fordel anvendes ufortyndet sammen med B&B’s vaskehandsker, for et grundigere bad og mindre splid.
√ Udvikler et lækkert, blødt skum, som er nemt at skylle ud af pelsen
√ Blide og naturlige dufte
√ Gør hundepleje til en leg

Du bliver fri for:
÷ Kunstige farvestoffer
÷ Parabener
÷ Silicone
÷ Kunstig parfume
÷ Overflødige tilsætningsstoffer

Yderligere information

Størrelse

250 ml, 750 ml