B&B Hundefrisørens Filt Løsning

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 111,75 kr..

B&B Hundefrisørens Filt Løsning er et produkt designet til at hjælpe med at løsne og fjerne filtknuder i hundens pels. Filtknuder opstår, når hundens pels bliver sammenfiltret og danner tætte klumper, der kan være smertefulde og ubehagelige for hunden. Dette produkt er udviklet til at gøre det lettere at håndtere og pleje hundens pels ved at løsne filtknuder og forhindre dem i at blive større.

Vi kalder det magi på naturligvis og gør udfrisering til en leg.

På lager

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

B&B Hundefrisørens Filt Løsning” er et produkt designet til at hjælpe med at løsne og fjerne filtknuder i hundens pels. Filtknuder opstår, når hundens pels bliver sammenfiltret og danner tætte klumper, der kan være smertefulde og ubehagelige for hunden. Dette produkt er udviklet til at gøre det lettere at håndtere og pleje hundens pels ved at løsne filtknuder og forhindre dem i at blive større.

B&B hundefrisørens filt løsning er et naturligt filt ”opløsende” produkt, der bl.a. indeholder et boost af B-vitamin, naturlige silkeproteiner og kiesel i høj koncentration. Fordel B&B Filt løsning ud i pelsen eller direkte i filten og børst herefter grundigt igennem. Oplev hvordan filten løsnes nænsomt uden at pelsen bliver kruset eller knækker.

Vi kalder det magi på naturligvis og gør udfrisering til en leg.

Fordele og Funktioner:

Løsning af Filtknuder: Produktet er specielt udviklet til at hjælpe med at løsne og fjerne filtknuder i hundens pels, hvilket kan reducere ubehag for hunden og gøre det lettere at børste og pleje pelsen.
Pelspleje: Udover at løsne filtknuder kan produktets ingredienser også bidrage til at gøre pelsen mere glat, blød og skinnende.
Forebyggelse af Filtdannelse: Ved regelmæssig brug kan produktet også bidrage til at forhindre dannelse af nye filtknuder ved at gøre pelsen mindre tilbøjelig til at sammenfiltre.

Brugsanvisning:

– Påfør produktet jævnt på de områder, der er påvirket af filtknuder, og lad det sidde i et stykke tid for at blødgøre filtknuderne.
– Brug en børste eller kam til at arbejde forsigtigt gennem de sammenfiltrede områder og løsne filtknuderne.
– Børst eller kam pelsen grundigt for at fordele produktet og sikre, at filtknuderne er blevet løsnet.

Produktet kan anvendes både i ren og snavset pels, tynger ikke og ændrer ikke pelsens struktur.

Forholdsregler:

Læs og følg de angivne anvisninger og doseringer på produktet.
Undgå at få produktet i kontakt med hundens øjne, næse eller ører.
Stop brugen og konsulter en dyrlæge, hvis din hund udvikler allergiske reaktioner eller hudirritation efter brug.

Vær opmærksom på, at selvom B&B Hundefrisørens Filt Løsning kan være en hjælpsom hjælp til at håndtere filtknuder, er det vigtigt at opretholde regelmæssig pelspleje og børstning for at forhindre alvorlig filtdannelse og holde hundens pels sund og velplejet.

Tilbage til hundepleje