B&B Flåttænger

Original price was: 49,00 kr..Current price is: 36,75 kr..

B&B Flåttænger 3pak

Placer flåttangen under flåten, helt tæt mod huden og skub fremad.
Flåten vil nu let slippe sit greb.
Hvis flåten har siddet længe, kan der være dannet et lille sår eller et rødt område, dette kan med fordel let renses med B&B sølvvand eller salve

På lager

-
+

Lignende produkter

Yderligere information

Beskrivelse

 B&B Flåttænger

B&B flåttænger er et specialdesignet værktøj til at fjerne flåter fra mennesker og dyr. Flåter er små parasitter, der bider sig fast i huden for at suge blod. Det er vigtigt at fjerne flåter hurtigt og korrekt for at minimere risikoen for overførsel af sygdomme, såsom borreliose eller TBE.

Flåttænger er designet således, at de kan gribe fat om flåtens hoved, tæt ved hudens overflade, uden at klemme flåtens mave. Dette er afgørende, da klemning af maven kan medføre, at flåten udskiller inficeret væske ind i værtsdyret.

Her er nogle kendetegn ved en flåttang:

 1. Design:
  Den er ofte lavet af metal eller plast og har et smalt, buet hoved, der giver præcis adgang til flåten.
 2. Størrelse:
  De findes i forskellige størrelser for at kunne håndtere både store og små flåter.
 3. Brug:
  Ved brug af tangen skal man forsigtigt, men med et fast greb, tage fat om flåten ved dens munddele (tættest på huden) og dreje eller trække langsomt ud. Det er vigtigt ikke at hive eller rive for at undgå at efterlade dele af flåten i huden.
 4. Sikkerhed:
  Efter at have fjernet en flåt med en flåttang, bør man rense området med antiseptisk middel og vaske hænderne grundigt.

 

For dem, der bor i eller ofte besøger områder med mange flåter, kan en flåttang være et uvurderligt redskab i førstehjælpskassen. Efter brug bør flåttangen renses og desinficeres.

Husk altid at være opmærksom på eventuelle symptomer efter et flåtbid, da nogle flåter kan bære sygdomme. Hvis du oplever symptomer som rødme, feber, træthed eller lignende, bør du kontakte en læge.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg